VoorwaardenKlaproos

klaproos logo

     Voorwaarden voor het innemen van kleding:

 • De kleding die wij innemen moet voldoen aan hoge kwaliteitseisen! Wij willen onze klanten alleen de beste kwaliteit bieden. De door u ingebrachte (merk)kleding moet eigentijds (niet ouder dan 2 jaar), schoon en gestreken zijn. De kleding moet fris ruiken en er mogen geen pluisjes of haren op zitten. Het mag niet afgedragen of stuk zijn, kleine gaatjes, een kapotte rits of vlekjes hebben en niet verwassen zijn. Het is niet de bedoeling dat u kleding inbrengt, waarvan u vooraf al weet dat het niet in de winkel komt te hangen. Dit het kost ons enorm veel verwerkingstijd. Eén tas per inbrenger.  Schoenen en laarzen in nieuwstaat en mogen geen vieze zolen hebben.
 • Thuis kritisch selecteren. Alleen de mooiste kleding brengen.
 • Schoenen, hoedjes, tassen, riemen, sjaaltjes en sieraden zijn ook erg welkom.
 • Geen kleding van Atmosphere, H&M, Hema, Vogele ed.
 • Wij zoeken de kleding uit en bepalen de prijs. Een deel van de verkoopprijs is voor de inbrenger.
 • Alleen de allermooiste kleding komt in de winkel, de rest gaat naar het goede doel.
 • Wij besteden de grootste zorg aan uw artikelen. Zoekgeraakte of gestolen artikelen kunnen door ons niet vergoed worden. De artikelen zijn niet verzekerd tegen brand- en waterschade.
 • Inbrengen is geheel op eigen risico.
 • De kleding hangt gemiddeld 2 à 3 maanden in de winkel. Wordt er een kledingstuk van u verkocht dan is een deel van de opbrengst voor u. Wordt de kleding niet verkocht dan komt ze te vervallen aan de Klaproos. Het grootste gedeelte zal naar het goede doel gaan maar het kan ook gebruikt worden voor recycling. Kleding gaat niet retour naar de inbrenger (uitzonderingen daargelaten).
 • Indien een tegoed langer dan een jaar niet wordt opgehaald komt het te vervallen.
 • Gekochte kleding kan niet geruild worden tenzij u van te voren heeft aangegeven dat u het op zicht mee wilt nemen.
 • Onder het kopje nieuws kunt u zien of we nog kleding aannemen of dat er even een stop is.
 • Brocante: Als u mooie brocante spulletjes heeft die u een nieuwe blije eigenaar gunt dan kan u die bij ons inleveren.  Bij verkoop hiervan gaat 20% van de opbrengst naar onze goede doelen in Oeganda en Peru.

klaproos logo

Voorwaarden voor de webwinkel:

– Items op de website zijn tweedehands. De kleding verkeert altijd in goede staat. Als er echt iets op het kledingstuk valt aan te merken wordt dit in de advertentie altijd duidelijk aangegeven. Het is dus belangrijk de gehele informatie over het kledingstuk te lezen. Mocht u na ontvangst toch een onregelmatigheid ontdekken dient u dit direct na ontvangst (binnen 24 uur) aan ons te melden via een e-mail.

– PRIJZEN
De prijs van ieder kledingstuk wordt genoemd in de advertentie. Deze prijs is in euro’s en altijd exclusief verzendkosten.

– BESTELLEN
Door te bestellen gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van De Klaproos. Na het plaatsen van een artikel in de winkelwagen wordt u gevraagd uw gegevens in te voeren en uw bestelling te bevestigen. Controleer de door u ingevoerde naam- adres- en e-mailgegevens. Deze gegevens worden direct  vanaf uw bestelformulier overgenomen en gebruikt voor adressering van uw bestelling.
Indien de gegevens door klant niet juist zijn ingegeven is De Klaproos niet aansprakelijk voor verkeerd en/ of niet bezorgde bestellingen.
Na het bevestigen van uw order kunt u uw betaling via iDeal

– BETALEN
Er kan worden betaald door middel van iDeal. Uw bestelling wordt op werkdagen binnen 24 uur na betalingsontvangst verzonden. U ontvangt altijd een bericht van verzending.

– VERZENDKOSTEN
De verzendkosten worden berekend per order en zijn afhankelijk van de omvang en het gewicht van de bestelde producten.
De bestellingen worden verzonden met de pakketpost van PostNL (kosten € 7,25 met een maximum van 10 kg) en zijn te volgen via  https://mijnpakket.postnl.nl/ .  Wilt u uw pakketje verzekerd verstuurd hebben neem dan contact met ons op omdat we dan de bestelling moeten wegen. Moet het pakketje naar het buitenland  neem dan via een e-mail contact met ons op. Wij verpakken en versturen uw pakketje met de grootst mogelijke zorg. De Klaproos is niet aansprakelijk voor een niet bezorgde of een beschadigde  bestelling.

Bij een orderbedrag van minimaal € 100,- zijn de verzendkosten voor u gratis.

VERZENDING EN LEVERING
Uw bestelling wordt in de regel binnen 24 uur na betalingsontvangst verzonden.
U kan er ook voor kiezen de bestelling in de winkel af te halen.

– RETOURNEREN EN RUILEN
Het retourneren en ruilen van kleding is niet mogelijk. Lees daarom de gehele advertentie van het kledingstuk dat u wilt bestellen om er zeker van te zijn dat het voldoet aan uw wensen. Meet voor alle zekerheid de maten bij uzelf na. Wanneer deze maten overeenkomen kunt u er zeker van zijn dat het kledingstuk past.

– PERSOONSGEGEVENS
Uw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor uw bestellingen bij De Klaproos. De gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.

– BEDRIJFSGEGEVENS
KVK nummer: 69730113