Klaproos Ommen

In het mooie Vechtdal, midden in het centrum van Ommen (Bermerstraat 12) vind je

“De Klaproos”, een sfeervolle winkel boordevol eersteklas vintage kleding en brocante spulletjes.

Alleen de allermooiste kleding krijgt een plekje in de winkel en daarom vind je bij mij de mooiste merken, zoals: Elisa Cavaletti, Dept, Summum, Betty Barclay, King Louie, Geisha, Joseph Ribkoff, Arma, Didi, Sarah Pacini, Gerry Weber, Sandwich, Save the Queen, Escada, 10 days, Tamaris, Durea, Gabor, McGregor enz.

Ik heb dameskleding in kleine maten (XS en S), gangbare maten en grotere maten (46 t/m 52).

Daarnaast  verkoop ik schoenen, laarzen en allerlei accessoires zoals sieraden, riemen, sjaaltjes, hoedjes en tassen. Ook kleine kadoartikelen zoals kaarten, gastendoekjes, zeep, theepotjes, mokjes, viltartikelen en nog veel meer.

Ik verhuur ook kleding. Zoals gala-kleding en bv dirndljurken. Kijk hiervoor in de webwinkel.

Geef eens een waardebon cadeau. Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je gezellig met je vriendinnen of collega’s een avondje kleding passen dan kan ik een ladiesnight voor je organiseren. Onder het genot van een kopje koffie en thee met wat lekkers heerlijk de winkel voor jezelf.

Heb je mooie brocante spulletjes die je een tweede kans wilt geven? Lever ze bij mij in en ik zoek een nieuwe blije eigenaar. Van de opbrengst gaat bovendien 20% naar goede doelen in Oeganda en Peru.

Ik ben trots op mijn winkel en je bent altijd welkom voor een kijkje, een praatje, een deskundig advies of een kopje koffie!